Meer overzicht met proces- en documentmanagement van Xblox

Bedrijven helpen bij het snel en eenvoudig automatiseren en optimaliseren van tijdrovende taken. Zorgen voor overzicht en inzicht. Dat doet Xblox al sinds 2008. Wij ontwikkelen software-oplossingen voor uw proces- en documentmanagement. Docubird is een van onze oplossingen.

Centraal staan aanvullende oplossingen gebaseerd op de Office-software van Microsoft. Nagenoeg iedere organisatie werkt met Office. Van SharePoint maakt Xblox met oplossing Docubird een compleet documentmanagementsysteem. En met Exchange creëren we voor u een self-service Afsprakenplanner.

Altijd en overal inzicht

Door gebruik te maken van workflow-functionaliteit stroomlijnen we de processen binnen uw organisatie. We helpen u bij het vastleggen, toewijzen en uitvoeren van taken, onafhankelijk van hoe ze binnenkomen. Met altijd en overal inzicht in de stand van zaken. Wat is er gedaan, door wie en wanneer? En wat moet er nog gebeuren? Onze software geeft u de antwoorden.

Als Docubird-gebruiker profiteert u altijd van de nieuwste Microsoft-updates, ook als u Office 365 gebruikt. Sinds 2015 is Docubird ook beschikbaar als SaaS-oplossing via SharePoint Online.

Passende softwareoplossingen

Wij ontwikkelen software met een vaste kern van ontwikkelaars. Voor de implementatie bij u op locatie werken we met partners. We gebruiken en combineren standaard softwareoplossingen en de facto standaarden binnen het Microsoft-systeem. Zijn er geen passende oplossingen, dan ontwikkelen wij die zelf.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Docubird.